Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Din lokale festleverandør

Hos alttilfesten.dk og eske.dk kan du leje festartikler til enhver lejlighed uanset størrelse og lokation af dit arrangement. Vi har et bredt udvalg af festudlejning, serviceudlejning samt teltudlejning og tilbyder også samlede pakker inden for madlavning, så du kun behøver én leverandør til at gøre din fest helt uforglemmelig. Hvad end du skal holde konfirmation, bryllup, reception eller firmafest, leverer vi produkter af høj kvalitet til både privat og erhverv så lad os stå for eksekvering og opsætning, alt imens du kan læne dig tilbage og nyde festen. 

Produkter til udlejning

Festudlejning

Uanset størrelse er planlægning en essentiel del af fester og arrangementer, og derfor arbejder vi hos alttilfesten.dk og eske.dk på at gøre service- og festudlejning endnu nemmere for dig. Mangler du plads til familie og venner, redskaber til madlavningen, inventar til køkkenet eller smuk bordpynt, der sætter prikken over i´et til dit selskab, så er du kommet til det rette sted. Hos alttilfesten.dk og eske.dk har vi et stort sortiment af produkter til din fest lige fra telte, scener og lyd til lysestager, softice og popcornmaskiner, så du kan sætte et personligt præg på din begivenhed og underholde dine gæster i bedste stil.   

Hvad end du bare mangler et par stole og et bord til familiefødselsdagen eller planlægger drømmebrylluppet, kan du imellem vores brede sortiment inden for festudlejning finde præcis de produkter, du leder efter. Er pladsen indenfor en udfordring, har du med vores telte stadig mulighed for at holde festen derhjemme, men slipper for at sidde klemt. Derudover undgår du også selv at skulle begive dig ud i opsætning af teltet, da prisen inkluderer både opsætning og nedtagning.

Foruden telte tilbyder vi også borde, stole og bord- bænkesæt til udlejning, så du kan vælge de størrelser, der giver mening i forhold til antallet af gæster og bordenes funktion. Uanset om du ønsker firkantede, runde eller høje borde, har vi hos alttilfesten.dk og eske.dk det, og som et ekstra festligt element til din fest kan vores maskiner af forskellig art bringe glæde hos både børn og voksne. Gør for eksempel desserten sjov og lad den enkelte stå for sin egen softice eller vælg en popcornmaskine som en snack til velkomstdrinken. Og fordi ingen fest er fuldendt uden et tema, har vi i vores udvalg af produkter som vaser, lysestager og duge en række forskellige designs, så du kan matche det med resten af din oppyntning og opnå et gennemført look. 

Serviceudlejning

Derudover er vi også leveringsdygtige i alt indenfor service som glas og tallerkner, så du ikke behøver at tømme skuffe og skabe, men kan skabe et stilrent udtryk i din borddækning, hvad end du er til klassisk opdækning eller ønsker en moderne fortolkning. Hos alttilfesten.dk og eske.dk finder du serveringsartikler som skåle og fade, bakker, kurve, salt- og pebersæt samt glasvarer, så mad og drikke præsenteres på en indbydende måde. Sidst, men ikke mindst indgår der i vores sortiment af bestik til udlejning skeer, knive og gafler i rustfrit stål og flere forskellige typer af sølvbestik, så du kan tilbyde dine gæster skønne retter uden at gå ned på udstyr. Tag et kig på vores store udvalg af produkter til fest- og serviceudlejning og bestil let det du mangler eller kontakt os for spørgsmål, råd og vejledning på 70226310 eller info@alttilfesten.dk.

Vi har alt til festen.