Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Duge og servietter til udlejning

Stofduge og servietter er et af de vigtigste elementer i din borddækning både i forhold til æstetik og funktion. Ved brug af duge kan du give dine borde nyt liv og tilføje farve, og det samme gælder for servietter, som selvfølgelig også indebærer en praktisk funktion. Hos alttilfesten.dk og eske.dk har vi et stort udvalg af stofduge i forskellige længder og farver, så bordene til din fest er veldækkede og indbydende.

Skønne duge til dit arrangement

Duge passer til de fleste begivenheder og er et æstetisk element i din borddækning, da de fremhæver den øvrige borddækning og er en dekoration i sig selv. Uanset om du skal holde bryllup, havefest eller reception, er dugen et centralt element i borddækningen, hvad end du ønsker en klassisk, romantisk eller minimalistisk borddækning. For dugen hører ikke kun til på mormors spisebord, men er en fast gæst i de mest moderne borddækninger.

Blandt vores sortiment af ensfarvede stofduge på alttilfesten.dk og eske.dk kan du finde den farve og længde, som passer til din øvrige oppyntning og bordenes længde. Har du ønsker til farver, der ikke vises i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os, og så vil vi prøve at skaffe den.

Fold dine stofservietter

Også servietter er et fint element til bordet, da du kan folde dem på et utal af måder og herigennem skabe det udtryk, du ønsker. Den velkendte vifte, svane eller juletræ giver dit bord et sjovt udtryk, eller du kan gå enklere til værks med en bestiklomme eller en kuvert og tilføje et strejf af luksus. Derudover bidrager servietten også med farve, men dette er ikke ensbetydende med, at dug og serviet skal være ens. Tværtimod kan dug og serviet i forskellige toner give et personligt og moderne udtryk til din borddækning, eller du kan pynte en enkelt foldet serviet med et stykke bånd og en blomst, fjer eller kvist for et smukt touch.

Hvad end du skal bruge duge eller servietter til din fødselsdag, konfirmation eller bryllup, så finder du det hos alttilfesten.dk og eske.dk. Gå på opdagelse blandt vores stofduge og tilføj farve til dit bord eller giv det et ekstra pift med vores stofservietter og fuldend borddækningen til din fest.

Vi har alt til festen.