Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Udlejning af bryllupskagestativ

Bryllupskager kan fås i mange forskellige udgaver, og uanset om du ønsker at servere en helstøbt kage eller portionsanrettede, søde sager, kan du med vores festudlejning finde det perfekte kagestativ til dit bryllup. Derudover er det også velegnet som kagestand til andre begivenheder som konfirmationer eller runde fødselsdage, hvis du ønsker en smuk præsentation af dine kager eller andre snacks.

Bryllupskagestativ med mange muligheder

Bryllupskagen er forbundet med en lang række traditioner og for de fleste bryllupper et karakteristisk og underholdende element i festen. Uanset om din bryllupskage er en stor kage i flere lag eller små kager som petit fours, cupcakes eller macarons, kan du bruge vores kagestativ til præsentation heraf og lade mesterværket komme til ære for dine gæster. Hvad end du selv har skabt mesterværket eller købt din bryllupskage, er den en vigtig og glædelig del af brylluppet, som du kan se tilbage på og mindes resten af livet. Og så gør det ikke noget, at bryllupskagen fremstår smukt – specielt på de billeder, der med garanti bliver taget af den. 

Derudover er kagestativet også velegnet til små sandwiches, pindemadder eller tapas, uanset om det er natmad til brylluppet eller en lækker eftermiddagssnack til firmareceptionen. Kun fantasien sætter grænser for, hvilken type mad og til hvilke arrangementer og fester, du kan gøre brug af et kagestativ. Og uanset om du vil servere sandwiches til den store reception eller mangler et kagestativ til dit bryllup, kan du her vælge det antal, du skal bruge.

Lej dit kagestativ m.m. her

Bryllupskagestativet er inddelt i fem lag, men alt afhængigt af antallet af gæster, kan du selv vælge, hvor mange etager, du har behov for. Udover bryllupskagestativer udlejer vi også bageringe, så du kan bage din egen bryllups- og festkage eller hjælpe en, du holder af. Er du mere til kransekage som bryllupskage, eller skal konfirmanden have et overflødighedshorn, tilbyder vi inden for vores festudlejning både stativ og bageskabeloner hertil.

Lad dine kager eller andre snacks tage sig godt ud og lej et kagestativ gennem vores festudlejning. Med vores produkter sikrer du dig en smuk præsentation af bagværket, eller du kan udfordre din indre bager og selv kreere bryllupskager og overflødighedshorn til den store dag.

Vi har alt til festen.