Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Udlejning af fadølsanlæg og fadølsbarer

Er øl, drinks og cocktails på menuen til din fest, og mangler du anlæg og bar, kan du her hos alttilfesten.dk og eske.dk leje både rullebarer, fadølsanlæg og tilbehør hertil og skabe et brag af en fest. Uanset om din fest skal holdes på terrassen, i et lejet lokale eller på arbejdspladsen, er en bar med gode drinks og kolde øl altid et sikkert hit. Så gå på opdagelse i vores udvalg og find den bar, der passer til din næste fest.

Fadølsanlæg og fadølsbarer til enhver begivenhed

En kold fadøl er et fantastisk bidrag til dit arrangement, uanset om du skal holde sølvbryllup eller firmafest, og med vores forskellige varianter fra Royal, Tuborg og Hancock er der helt sikkert en eller flere øl for dig og dine gæster. Ønsker du et anlæg med to haner, kan du hos alttilfesten.dk og eske.dk vælge vores fadølsbar, og ellers er vores fadølsanlæg med en hane altid et godt valg. Så vælg dine favoritøl og de mængder du skal bruge og bliv klar til festen.  

Med et fadølsanlæg gør du det nemt for dine gæster at skænke det, de har lyst til, og så kan du hurtigt og ubesværet skifte både fustage og kulsyre, hvis dette skulle være nødvendigt. Derudover slipper du for at skaffe dig af med flasker og dåser, men kan blot returnere anlæg og uåbnede fustager efter brug.

Lad festen begynde i baren

Mangler du en bar til din fest, kan du her leje barer med hjul, LED-lys samt klapbarer alt efter, hvilken størrelse og funktion, du ønsker, baren skal have. Vores rullebarer med hjul er de største modeller, men passer til ethvert rum, og ellers tilbyder vi også udlejning af bar og hjørnemodul med LED-lys, du let styrer med fjernbetjening. Derudover har vi hos alttilfesten.dk og eske.dk en klapbar i to dele, som let kan samles og er særligt velegnet til fadølsanlæg.

Lad baren være er et godt samlingspunkt for dine gæster og sæt gang i festen med forskelligfarvet lys og gode drinks, uanset om dine gæster selv mikser og skænker deres drikkevarer, eller du har en bartender til at stå for serveringen.

Vi har alt til festen.