Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Udlejning af kaffemaskiner og termokander

Hvad end du skal holde familiefødselsdag, bryllup eller barnedåb, er kaffe et element, der indgår i de fleste typer af arrangementer og fester. Så mangler du kaffemaskiner, termokander eller begge dele, kan du blandt vores produkter til festudlejning leje lige det antal, du ønsker.

Kaffemaskiner til enhver begivenhed

Morgen, middag og aften er kaffe en populær drik, som spreder god stemning og en behagelig aroma uanset, hvilken begivenhed, der danner rammen herom. For eksempel er kaffe en uundværlig del af eftermiddagsbollerne og kagen til familiefødselsdagen. Eller efter desserten til brylluppet inden dans og underholdning for alvor går i gang. Og så kan du og dine gæster med mælk, sukker og alverdens sirupper pifte kaffen op, så der er noget for enhver smag.

For mange handler kaffe om hygge og afslapning for uanset, hvilken tid det er på dagen, er en kop kaffe eller to altid passende. Lejer du vores kaffemaskiner til din fest, er du med skøn kaffe sikret en varm og hyggelig atmosfære blandt dine gæster, og så er de klar til resten af aftenen. Afhængigt af, hvor mange gæster, der kommer til dit arrangement, har du mulighed for at leje vores kaffemaskiner i to størrelser, så du hurtigt kan brygge god kaffe i passende mængder.

Termokander til te og kaffe

Er kaffe eller te en del af menuen til din fest eller dit arrangement, men mangler du termokander, tilbyder vi festudlejning af de klassiske kander i forskellige farver som sort, rød, hvid og beige alt afhængigt af, om du ønsker at servere både the og kaffe. Termokander er en praktisk løsning til din fest, da indholdet holder sig varmt i lang tid og kan stå på bordene, uden de behøver at fyldes op hele tiden. Lej vores termokander på 1l og forkæl dine gæster med varme drikke og få et ensartet udtryk på bordet, så opdækningen fuldendes.

Hos alttilfesten.dk og eske.dk har vi stor erfaring indenfor service- og festudlejning, og vi står gerne til rådighed med vejledning, hvis du har brug for hjælp hertil. Har du spørgsmål så kontakt os eller besøg vores udstilling og bliv inspireret til din næste fest.

Vi har alt til festen.