Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Udlejning af partygrill

Har du ikke en grill, der er stor nok til dit arrangement eller fest, kan du her hos alttilfesten.dk og eske.dk leje en partygrill, så du kan forkæle din gæster med sommerens bedste råvarer, friskt brød og saftigt kød, og der er noget til enhver gæst. Dog er grill ikke kun forbeholdt sommerhalvåret, for mad på grill smager i vinterhalvåret ligeså godt som om sommeren.

Grill til enhver fest

Gør det nemt og lækkert for dig selv og dine gæster og lej en partygrill, som er et oplagt og populært valg til sommerens mange fester, hvad end du skal holde bryllup, studentergilde eller firmafest. Uanset om I er få eller mange gæster, er mad på grillen en nem og lækker løsning, da det ikke kræver meget forberedelse, men samler dine gæster til hyggelige stunder heromkring. Lad dine gæster deltage i grilningen eller lad dem nyde det gode selskab og server skøn sommermad og kolde drikkevarer for den perfekte fest.

I stedet for at købe en grill som du bruger en gang om året og kræver plads at opbevare, kan du let og hurtigt leje en partygrill gennem vores festudlejning, når du har behov for det og efter brug blot returnere den i rengjort stand. Vores grill er lavet i rustfrit stål med fast understel i bordhøjde, så du arbejder i en passende højde uden at skade ryg eller knæ. Med en grill på denne størrelse er der god plads til at grille det, du ønsker – det eneste, du skal huske, er at tænde op i god tid, så kødet får de bedste betingelser.

Lej din grill i dag

Har du planlagt din næste fest og har alt inden for festudlejning, men mangler at få menuen på plads er grill det oplagte valg. Uanset, hvilken type fest du skal holde, er der med mad på grill noget for enhver smag, og så er det en hyggelig måde at nyde sine gæsters selskab på. Med en grill fra vores festudlejning er det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad som kan tilberedes herover, så kast dig ud i forret, hovedret og dessert på grill og nyd en vellykket fest og god mad.

Vi har alt til festen.