Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Udlejning af softice-, slushice- og popcornmaskiner

Lad din fest være en man husker for de gode ideer og sjove indslag og lej en softice-, slushice- eller popcornmaskine og sæt et smil på læben hos både børn og voksne. Uanset størrelsen og typen af dit arrangement kan du med vores festudlejning finde de maskiner, det sætter prikken over i´et til din fest.

Sjov til både børn og voksne

Disse maskiner passer til enhver fest, uanset om du skal holde børnefødselsdag, bryllup eller et firmaarrangement, for hvem kan ikke lide kølende forfriskninger eller salte snacks. Skal desserten være nem, er en softicemaskine et oplagt valg, da dine gæster selv har mulighed for at bestemme smag, og hvad de ønsker af ekstra pynt og krymmel. Brug derudover softicemaskinen som en skøn overraskelse til kollegaerne eller til studenterfesten, hvor også slushicemaskinen er et sikkert hit.

Ønsker du i stedet, at din fest skal inkludere en popcornmaskine, er dette også muligt at finde blandt vores sortiment af produkter til festudlejning. Brug den for eksempel som et sjovt indslag til vejfesten, som snack til velkomstdrinken under brylluppet eller som en del af receptionen og spred glæde blandt både børn og voksne.

Vores softicemaskine er en bordmodel på 80kg, hvorfor vi tilbyder at få maskinen fragtet, og ellers er det også muligt at afhente den selv. Ligeledes er vores slushicemaskine, som du kan få med et og to kamre, samt popcornmaskinen velegnede til at stille på borde eller barer, så de kommer op i en god højde, hvor det er muligt at bruge dem.

Find alt i tilbehør

Jo flere valgmuligheder, jo sjovere og dette gælder også, når du lejer vores maskiner. Udover softicemix, slushicemix og popcorn kan du vælge en lang række af forskelligt tilbehør som lakrids-, chokolade- og tuttifruttikrymmel, vafler, isbægre og isspader samt plastkrus, sugerør og popcornbægre for at gøre oplevelsen gennemført.

Hos alttilfesten.dk og eske.dk har vi stor erfaring inden for udlejning af softice-, slushice og popcornmaskiner, så din fest bliver lidt sjovere. Gå på opdagelse blandt vores store udvalg af produkter til festudlejning du kunne tænke dig skal indgå i din næste fest, tilslut dem let og se smilene glæde sig blandt dine gæster – store som små.

Vi har alt til festen.