Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Lys, Lyd og Varme

Hos alttilfesten.dk og eske.dk tilbyder vi alt til fester og arrangementer som lys, lyd og varme, så du og dine gæster udover at kunne holde varmen, har mulighed for at sætte gang i festen. Vi har alt til fest og sjove arrangementer så skab den rette stemning med lyskæder og skru op for musikken med en jukebox eller soundbox alt efter dit behov.

Skab stemning med belysning

Uanset hvilken type fest du holder, er lys essentielt til at skabe stemning og ekstra dekoration. Mangler du belysning i teltet kan du med vores festlige lysekroner sikre dig, at der er et godt lys til både taler, underholdning og spisning. Med vores lyskæder på tyve meter, som findes i både klart og farvet glas, kan du også dekorere og oplyse lokaler, telt og udendørsområder, hvilket giver et hyggeligt skær til dansegulvet og barområdet. Du kan også med fordel bruge lyskæder i træer og buske til at byde dine gæster velkommen eller som et hyggeligt lys til havefesten, når solen går ned.

Ingen fest uden musik

Har du alt til festen, men mangler musikken, tilbyder vi udlejning af jukeboxes med 8000 sange lige fra de gode, gamle klassikere til de nyeste hits. På denne måde kan selv vælge musikken og lade dine gæster være medbestemmende i valget af dansehits, så de på denne måde indgår i underholdningen. Har du selv musikken, men mangler højtalere, kan du leje en smart soundbox og slippe for ledninger, men let flytte den frem og tilbage alt afhængigt af, hvor behovet er. Desuden kan du nemt styre den fra din mobil og dermed ændre musikken, når folk går fra spisning til dansegulv uden at skulle rejse dig.

Mangler du i stedet en nem og hurtig løsning til at opvarme telt eller lokale, tilbyder vi også udlejning af gaskaminer og varmekanoner, så dine gæster kan holde varmen og ikke tager hjem før den lyse morgen. Med vores effektive varmeløsninger kan du let opstille og flytte gaskamin såvel som varmekanon rundt alt efter dit behov, når mørket falder på og sikre en behagelig temperatur gennem hele festen.

Vi har alt til festen.