Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Teltudlejning

Et telt er oplagt til sommerfesten eller havebrylluppet, så du kan have alt samlet på et sted, men stadig holde festen derhjemme i vante omgivelser, hvad end den foregår i haven eller på gårdspladsen. Hos alttilfesten.dk og eske.dk er vi specialiserede i teltudlejning og opsætning af telte i alle størrelser helt op til 4000m2 pr. telt, så du ikke skal gøre andet end at nævne, hvor det skal stå. Som en del af vores service inden for teltudlejning er både opsætning og nedtagning af teltet inkluderet i prisen, og ligeledes gælder det også, at vi sørger for nedlægning og optagning af gulv, hvis du bestiller et telt med gulv. 

Benyt dig af vores teltudlejning og saml hele festen et sted

Holder du din fest i et telt, har du mulighed for at samle hele festen et sted, så folk ikke behøver at benytte tilstødende lokaler. For at skabe forskellige rum skal du ikke nødvendigvis lukke af med vægge, men kan adskille de forskellige funktioner med møbler, gulv, blomster og planter. Hermed kan teltet give dig og dine gæster muligheden for at se kokkene arbejde, danse eller gå i baren og stadig være en del af de samme oplevelser uden at gå glip af noget.

En anden fordel ved at holde sin fest i et telt derhjemme er, at sluttidspunktet ikke er forudbestemt, som det ofte er tilfældet. Men man har mulighed for at feste hele natten og morgenen, hvorfor det er yderst fleksibelt at holde sin fest i et telt. Derudover er teltet en oplagt chance for at skabe et tema i tråd med begivenheden uden at gå på kompromis med de farver og møbler, du har indendørs, eller som findes i lejelokaler.

Telte til enhver begivenhed

Med vores neutrale, hvide telte med sort kant rundt i bunden slipper du for at dine gæster ser på reklamer, eller disse ses på billeder, for med et telt fra vores teltudlejning kan du danne rammen om et rejsegilde, men også et smukt bryllup. Uanset, hvilken særlig lejlighed du ønsker at fejre i et af vores fine telte, skabes der i et telt en helt speciel stemning, fordi indretningen og valget af pynt er unikt for den eller dem, der holder festen.

Vi har alt til festen.