Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Galleri

I vores galleri finder du eksempler på, hvordan vores kunder har opstillet og anvendt en række af vores produkter inden for fest- og serviceudlejning, så du herigennem kan finde inspiration og skabe den bedst mulige fest for dig selv og dine gæster. 

Find inspiration i vores galleri

Herunder kan du se nærmere på produkter fra vores store udvalg og få ideer til, hvordan du med vores service dækker et smukt bord, udvælger og sammensætter glas, bestik og tallerkener eller opstiller en praktisk bordplan.

Skal du holde bryllup eller konfirmation, er det en oplagt mulighed for at lege med borddækningen og sætte dit eget personlige præg herpå. Med et farvetema kan du skabe en gennemført borddækning og gøre oppyntningen fuldendt, hvorfor du med fordel kan vælge at lade farven på enten tekstiler eller blomster være toneangivende for resten af de dekorative elementer.

Ønsker du, at dine blomster skal sætte farve på bordet, er det oplagt at bruge en lignende tone enten i valget af dine lys, duge eller servietter, således der er fokus på hovedelementet, men det ikke står alene i borddækningen. Prøv dig frem og find det look du bedst kan lide, for kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan dække bordene til din fest.

Din visuelle guide

Derudover kan du i vores galleri også danne dig et overblik over udseende og størrelse på de produkter, du tænker på at leje, så du ved, hvor meget plads disse kræver og ikke overraskes af hverken farver eller andre praktiske foranstaltninger.

Skal du holde en fest, men mangler inspiration til valg af telt, service eller borddækning kan du her hos alttilfesten.dk og eske.dk se nærmere på vores produkter og vores kunders ideer eller besøge vores udstilling.

Vi har alt til festen.