Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Servietfoldning til enhver lejlighed

Med sin praktiske og dekorative funktion er servietten et vigtigt element i din borddækning uanset lejlighed. Om du skal holde rund fødselsdag, bryllup eller barnedåb, kan du herunder finde den servietfoldning, som giver din opdækning et ekstra pift og et personligt udtryk.

Få inspiration til din servietfoldning

Uanset om du benytter dig af stof- eller papirservietter, er servietfoldning en kreativ og smuk tilføjelse til ethvert bord, og derfor har vi samlet en lang række af de fineste servietfoldninger, så du kan gøre et godt indtryk på dine gæster. Her finder du udførlige guides til servietfoldninger som den klassiske bestiklomme eller den fine åkande, så du sikrer et elegant og dekorativt element på bordet – klik blot på den type serviet du ønsker at folde og få anvisning med både tekst og billede vist for hvert trin.

Tilfør personlighed og farve til dit bord

Servietfoldningens kunst er en disciplin, der ikke kun hører til på mormors kaffebord, men med det rigtige udtryk passer foldede servietter til selv den mest moderne borddækning. Alt afhængigt af serviettens design kan du med en foldning som kræmmerhuset skabe en enkel, nordisk oppyntning, eller du kan folde den japanske vifte og syvstjernen for en klassisk opdækning. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke servietfoldninger du kan benytte dig af, men fælles for dem alle er, at de tilfører farve og personlighed til dit bord.

Gå på opdagelse i de mange muligheder, der er inden for servietfoldning og imponer dine gæster med kreative borddekorationer til enhver årstid og begivenhed.

Vi har alt til festen.