Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Borddækning

Det er de små detaljer, der gør, at din fest bliver gennemført, og borddækning er ingen undtagelse. Uanset om du skal holde konfirmation, fødselsdag eller bryllup, er duge, lysestager og vaser centrale elementer, der giver et unikt, personligt udtryk eller indgår som en del af det samlede tema. Med vores produkter inden for festudlejning kan din borddækning varieres i et utal af udtryk så prøv dig frem, for det er kun fantasien, der sætte grænser for, hvordan du kan pynte bordene til din fest.

Borddækning til ethvert arrangement

Hos alttilfesten.dk og eske.dk tilbyder vi festudlejning af duge og servietter, papirduge og lys, lysestager, sølvvarer, vaser og stativer til bryllupskager, så du kan gøre din borddækning perfekt. Skal du holde en større fest, eller ønsker du et klassisk look, er duge og servietter et godt sted at starte, da de kan tilføre farve og liv til din borddækning. Vi udlejer stofduge og servietter i en lang række farver og størrelser, så du kan finde nøjagtig de duge og servietter, der passer til din smag og den øvrige service.

Udover stofduge og servietter har du også mulighed for at leje papirduge og servietter, så du nemt kan få et fint og farverigt udtryk, men hurtigt kan afskaffe det efter festen og få oprydningen klaret i en fart. Også lys, lysestager og vaser er grundelementer i borddækningen, da levende lys og smukke blomster bidrager med stemning og sætter prikken over i´et til din fest. Vores stearinlys kan fås i alle regnbuens farver og alt afhængigt af, hvilken type fest du holder, kan du også vælge imellem vores mange smukke lysestager til både fyrfadslys og stagelys, som med garanti vil sprede et hyggeligt skær blandt dine gæster.

Er du til en moderne og nordisk borddækning, er vores glasvaser og vilde buketter et oplagt valg. Og er du mere til et klassisk, enkelt look kan du leje vores høje vaser eller cylindervaser til dine yndlingsblomster og samle dem i grupper for et personligt udtryk. Fælles for alle de nævnte produkter til borddækning er, at de også med fordel kan anvendes i de resterende lokaler eller områder, hvor du holder din fest. For eksempel kan du også lægge duge på gaveborde og buffet for et fint udtryk eller placere lys og vaser i tilstødende lokaler, på borde i udendørsområder eller på badeværelser for at skabe en hyggelig atmosfære og følge den røde tråd fra borddækningen.

Vores udvalg af sølvvarer spænder fra bestik og bakker til lysestager og passer med det klassiske, enkle look og er ideelt til begivenheder som bryllupper, ligesom vores fine bryllupskagestativer er et must-have, hvis du ønsker at præsentere din bryllupskage i smukke lag. 

Find alt til bordet

Om du mangler lysestager og duge eller en hel borddækning, kan du her hos alttilfesten.dk og eske.dk finde de elementer inden for festudlejning, der skaber stemning og en hyggelig atmosfære blandt dine gæster. Tag et kig på vores store udvalg af duge, vaser og lys og find det, der sætter prikken over i´et til din fest.

Vi har alt til festen.