Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Udlejning af scener og toiletter

Vi har alt inden for udlejning til fest, så mangler du en scene til bandet, eller har du inviteret til havefest og ønsker at undgå trængsel i huset, kan du med fordel benytte dig af toilettrailere. Disse praktiske foranstaltninger er medvirkende til at sikre en succesfuld fest, og hos alttilfesten.dk og eske.dk udlejer vi både scener og pølsevogne, køletrailere og mobile toiletter til private og virksomheder.

Sikr underholdningen med scene og pølsevogn

Inkluderer dit arrangement en taler, en musiker eller et band, og er du på udkig efter en scene eller et podium hertil, er der blandt vores udlejning til fest også scenemoduler, som let kan sættes sammen og udbygges alt afhængigt af, hvor meget plads du har brug for. Scenemodulerne er 1x2m og leveres med 40cm ben, så sceneområdet løftes op og får en naturlig afgrænsning. Uanset om dit arrangement indbefatter band, foredragsholder eller underholdning fra familie og venner, er en scene et uundværligt element, der giver underholdningen et ekstra pift.

Desuden udlejer vi også pølsevogne, så skal du holde rejsegilde eller er på udkig efter et skønt alternativ til natmaden, er dette en oplagt mulighed for at bespise din gæster på en nem og lækker måde.

Toilet- og køletrailere til din fest

Er dit arrangement et større et af slagsen, og ønsker du ikke trængsel inde i huset, eller har du ikke adgang til toiletter på din lokation, er toiletvogne et godt alternativ hertil. Vores toiletvogne har alle to særskilte toiletter samt ventilation, og så kan faciliteterne let tilsluttes el og vand.

Hos alttilfesten.dk og eske.dk er vi leveringsdygtige i en lang række produkter inden for udlejning til fest som køletrailere, så drikke- og madvarer holdes kolde før, under og efter festen. Til større arrangementer som bryllupper eller firmafester er køletrailere specielt velegnede som lagerkapacitet til drikkevarer, så de er kolde, når de skal ind på bordet eller videre i baren og dermed allerede er klar til at blive langet over disken til din gæster. Derudover er kølevogne også nyttige, hvis du for eksempel har kokke til at lave maden i teltet, så alt er samlet, og de har let adgang hertil.

Pølsevogne, toilet- og køletrailere kan alle leveres eller afhentes efter ønske, og har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 70226310 eller info@alttilfesten.dk.

Vi har alt til festen.