Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Telte og møbler til ethvert arrangement

Til både store og små arrangementer er inventar som stole, borde, varme og lys en essentiel del af opsætningen, så dine gæster kan slappe af og nyde begivenheden. Hos alttilfesten.dk og eske.dk har vi et stort udvalg af udlejning til fest, så du finder de praktiske, men yderst nødvendige løsninger, der danner rammen om enhver fest, uanset om du planlægger konfirmation, sølvbryllup eller reception.

Alt til festen

Er dit arrangement for stort til at holde indendørs, men ønsker du stadig at holde festen derhjemme er et telt den oplagte løsning. Vi er specialiserede i teltudlejning og opsætning af telte i alle størrelser, så du kan holde din fest i vante omgivelser og samtidig have god plads til alle dine gæster. Udover god plads er også stole og borde nødvendige til de fleste arrangementer, så dine gæster er komfortable, hvad end de sidder ved bord- bænkesæt eller nyder festen ved højborde. Derfor tilbyder vi som en del af vores festudlejning stole og borde af forskellige designs og størrelser, så du finder de møbler, der passer ind i lokalet og gør festen behagelig for dine gæster samtidig med, du skaber en rød tråd i indretningen.

Hvad end dit arrangement foregår i telt eller indendørs, er elementer som lys, lyd og varme med til at skabe ekstra stemning og festlig underholdning. Uanset årstiden er lys væsentligt for at skabe stemning, og derfor kan du hos alttilfesten.dk og eske.dk leje alt fra lysekroner til kulørte kæder, så der er belysningsløsninger til forskellige situationer. Vi står for det klare lys, når talen skal læses og det afdæmpede skær til den festlige svingom, så du er sikret den rette belysning og stemning til din fest. Og fordi diskolys først er fuldendt med god lyd, tilbyder vi løsninger som udlejning af digitale jukeboxes, så dine gæster kan være med til at bestemme numrene. Har du selv musikken, kan du med en soundbox spille hele lokalet op og sætte gang i festen alt sammen fra din mobil. 

Mangler du en effektiv varmeløsning i teltet eller lokalet, hvor din fest skal holdes, udlejer vi gaskaminer og varmekanoner, så dine gæster kan holde varmen og bliver til den lyse morgen. Med vores forskellige løsninger har du mulighed for at holde fester uanset årstid, og så er de flytbare, så du kan placere dem alt efter behov. Herudover kan du også leje scener og toiletter, såfremt dette er en nødvendighed til dit arrangement, og så tilbyder vi også løsninger indenfor bespisning. Skal det være sjovt, tilbyder vi udlejning af pølsevogn, og ønsker du en klassisk middag, kan du vælge vores grillmenu eller helstegte pattegris, hvor det eneste, du skal gøre, er at nyde den lækre mad.

Kontakt os i dag

Uanset om du mangler stole og borde eller ønsker en fuld løsning med lys, lyd, telt, møbler og mad, kan vi hjælpe dig. Gå på opdagelse blandt de mange muligheder inden for udlejning til fest og find det, du behøver for at fuldende din fest eller besøg vores udstilling og bliv inspireret. Vi står til rådighed så kontakt os endelig pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning.

Vi har alt til festen.