Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Udlejning til madlavning og drikkelse

Skal du holde fødselsdagsfest og ønsker at leje et fadølsanlæg, eller er du på udkig efter kaffemaskiner og termokander til barnedåben, kan du finde det hos os. Vi tilbyder alt fra fadøl og bar, softice-, slushice- og popcornmaskiner til kaffemaskiner, termokander, grill, køleskabe og ovne samt opvaskeservice, så du blot skal pakke din lejede service pænt ned og hurtigt og enkelt kan få oprydningen overstået.

Udstyr til madlavning og drikkelse

Hos alttilfesten.dk og eske.dk vil vi gerne gøre det nemmere for dig at holde fester og arrangementer uanset størrelsen herpå, og derfor tilbyder vi en række forskellige produkter inden for festudlejning til madlavning og drikkelse.

Skal du holde en stor fest og ønsker at give dine gæster mulighed for at gå i baren eller skænke en fadøl, har du her mulighed for at leje både barer og anlæg samt en lang række forskelligt tilbehør hertil. Sæt gang i festen med vores barer med LED-lys, og har du brug for mere plads, er vores barer med hjul et oplagt valg. Er der øl på menuen til din fest, kan du leje fadølsanlæg med en eller to haner og vælge blandt en række forskellige mærker som Hancock, Tuborg og Royal.

Du kan også leje både softice-, slushice- og popcornmaskiner som et sjovt indslag til børnefødselsdagen, hvis desserten skal være nem, eller hvis dine kollegaer fortjener lidt lækkert på en varm sommerdag. Derudover har vi både kaffemaskiner og termokander til dit arrangement, så du kan servere kaffe og andre varme drikke til eftermiddagsbollerne eller efter desserten.

Finder din fest sted om sommeren, og har du endnu ikke bestemt menuen, er en grill den oplagte mulighed for at gøre alle dine gæster glade. Der findes næsten ikke noget bedre end en sommerfest, og med vores partygrill er du garanteret en hyggelig fest med skøn sommermad, hvor kun fantasien sætter grænser for hvilke typer af kød og grøntsager, du kan grille. Lad dine gæster tage del i hyggen og saml jer om grillen eller lad dem nyde selskabet og server den gode mad for dem på lune sommeraftener.

Skal du selv lave mad, eller har du arrangeret kokke til dit arrangement, tilbyder vi en række løsninger inden for køle- og varmeredskaber. Hermed har du mulighed for at nedkøle drikkevarer eller holde maden varm under servering. Og når festen er slut, kan du med vores opvaskeservice let få opvasken af bestik, tallerkner, glas og andet lejet service overstået.

Vælg de løsninger, der fuldender din fest

Skal dine gæsters smagsløg forkæles, og ønsker du at gøre madlavning og oprydning nem for dig selv, kan du blandt vores sjove og praktiske produkter vælge de elementer, der passer til din fest. Lejer du maskiner til madlavning og drikkelse hos alttilfesten.dk og eske.dk, får du en samlet og fleksibel løsning, så dit arrangement afvikles på den bedst mulige måde. Tag et kig på vores store udvalg inden for festudlejning og bliv inspireret af de mange muligheder, der kan bidrage med glæde og sjove stunder til din fest eller gøre det nemmere for dig at rydde op efter en god aften.

Vi har alt til festen.