Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Serviceudlejning af skåle og fade

Skal du holde konfirmation eller sølvbryllup, og mangler du fade og skåle kan du her hos alttilfesten.dk og eske.dk leje et væld af skåle i forskellige størrelser og materialer som glas, metal og porcelæn, så din menu bliver serveret på indbydende vis, uanset om det gælder forret, hovedret eller dessert.

Skåle

Vores store udvalg af skåle spænder fra sauceskål og snackskål til suppeterrin og salatskål, så du med sikkerhed kan finde den servering, der passer til din fest. Hvordan mad anrettes og serveres er mindst ligeså vigtigt som selve smagen, så mangler du specifikke skåle for at fuldende menuen, eller ønsker du at leje både skåle og fade fra vores serviceudlejning, sikrer du dig en gennemført servering, hvor både udseende og smag er i orden. Selvom servering ikke er det første, man tænker på, når man skal planlægge sin fest, kan skåle og ramekiner af både glas, porcelæn og metal bruges fra alt til servering af varme retter, kartofler, salat, sauce og dressinger til mousser og desserter. Desuden er de også yderst velegnede til madlavning og opbevaring. 

Fade

Fade er en let og samtidig fin måde at anrette salater, grøntsager og kød, uanset om du får få eller mange gæster. I vores sortiment findes en række forskellige fade, så du uanset størrelsen på din fest kan finde de typer servering, der passer til menuen. Er du også på udkig efter ovnfaste fade i både glas og porcelæn, så tilbyder vi serviceudlejning af de alsidige stål- og sølvfade i forskellige former og størrelser. Også til dessert og kaffe har vi en række forskellige serveringsmuligheder som lagkagefade, isfade og kagestande, så de søde sager i stil med resten af menuen serveres appetitligt.

Inden for vores serviceudlejning findes en lang række produkter, der kan gøre både madlavning og servering nemmere, og selvom de ofte ikke ligger i toppen af to-do-listen, er de medvirkende til et veldækket bord og dermed en gennemført fest. Bestil skåle og fade til din fest allerede i dag eller se nærmere på vores store udvalg inden for fest- og serviceudlejning.

Vi har alt til festen.