Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Huskelister til din fest

I planlægningen af de fleste fester uanset størrelsen heraf, er huskelister til både praktiske gøremål, indkøb, borddækning og oppyntning en essentiel faktor i et vellykket arrangement. Hos alttilfesten.dk og eske.dk har vi skabt en huskeliste over de punkter, der indgår som vigtige spørgsmål og overvejelser i planlægningen af din fest, så du ikke glemmer at forberede et essentielt element.   

Praktiske overvejelser

Skal du planlægge en fest, kan du sikkert nikke genkendende til en del af de følgende punkter, hvor nogle af de klassiske spørgsmål lyder, hvorvidt maden skal bestilles udefra eller ej, hvilke drikkevarer, der skal på menuen, eller hvordan bordplanen skal se ud. Med vores lange liste kan du sikre dig, du har husket at tænke på alt helt ned til den mindste detalje eller få inspiration til, hvilke punkter du med fordel kan inkludere i dine overvejelser. 

Undgå ubehagelige overraskelser

Uanset om du skal holde bryllup, reception, barnedåb eller noget helt fjerde, er planlægning et nødvendigt aspekt for at holde styr på de mange forskellige dele af festen som menu, gæster og lokation. Med huskelister kan du før, under og efter festen holde styr på de centrale elementer og hermed forberede dig i god tid, så du får en vellykket fest.

Brug vores huskeliste som en guidesnor til, hvilke elementer, der vigtige at tænke på, og måske du herved selv kommer på yderligere punkter. Du kan også kontakte os for råd og vejledning, så du finder det rigtige inden for service- og festudlejning. 

Vi har alt til festen.