Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

UDLEJNING AF BORDE

Uanset type af arrangement og antallet af gæster er borde nødvendige, praktiske foranstaltninger til din fest. Hos os kan du finde alt i udlejning til fest som de borde, du mangler til julefrokosten eller familiefødselsdagen. Med en lang række forskellige borde som gaveborde, barborde, højborde og borde til buffet og spisning, er du sikret rigeligt med bordplads til din fest.

Find det design, der passer til din fest

Hos alttilfesten.dk og eske.dk har vi et stort udvalg af runde borde, aflange borde og firkantede borde til spisning, gaver, mad og drikke samt høje borde, der er specielt egnede til receptioner og barområder. Derudover inkluderer vores udlejning til fest også bord- bænkesæt, der er velegnede til afdæmpede og mere uformelle arrangementer med mange mennesker, så du kan udnytte pladsen optimalt, men samtidig sikre dig at alle har en plads.

Alt efter størrelsen på lokalet og antallet af gæster kan du med fordel gøre dig nogle tanker om, hvordan bordplanen skal være og hvilke borde, der passer bedst hertil. For eksempel kan du opstille rektangulære borde, hvis du har mange gæster, som skal sidde i forlængelse af hinanden på rækker eller i en hestesko, hvilket giver en skarp indretning og mulighed for at udnytte rummet fuldt ud.

Ønsker du i stedet at placere dine gæster i grupper er runde borde velegnede hertil, eftersom alle kan bidrage til samtalen og have øjenkontakt med hinanden. Desuden er runde borde egnede til mindre lokaler, og så undgår du, at selskabets yngste gæster løber ind i skarpe hjørner og kanter.

Borde i enhver størrelse

Blandt udlejning til fest finder du borde i mange forskellige størrelser, så du let kan finde det, der passer i forhold til dine gæster. Vi har både borde med plader af plast og træ, så finder din fest sted udendørs på græsplænen eller terrassen, kan du leje borde hertil og undgå at slæbe husets borde ud eller låne naboens og ende med et uens udtryk i højde og bredde. Hos alttilfesten.dk og eske.dk finder du de praktiske borde, der matcher dit behov, så du kan få den perfekte fest.

Vi har alt til festen.