Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Lysestager til udlejning

Mangler du lysestager til din fest, har vi hos alttilfesten.dk og eske.dk et stort udvalg af alt lige fra femarmede lysestager i sølv til små fyrfadsstager og spejle velegnet til bloklys, så du kan skabe en hyggelig atmosfære uanset stil og arrangement. Lad vores lysestager sprede et varmt skær blandt dine gæster og få den perfekte borddækning.

Stager til ethvert arrangement

Hos alttilfesten.dk og eske.dk mener vi, stearinlys er ideelle til at skabe stemning og med vores udvalg af lysestager, er du sikret både funktion og design. Til større og finere arrangementer som bryllupper og konfirmationer er vores sølvlysestager med både tre og fem arme velegnede i borddækningen, da de udstråler luksus og kvalitet. Store lysestager er et klassisk valg og fungerer godt på både bordet og buffeten samt gavebordet, hvor de samtidig med et stemningsfyldt skær også bidrager med et smukt design. 

Vores et- og toarmede lysestager passer til de fleste begivenheder, og ønsker du et stærkere lys, kan du også kombinere de to typer stager på dit bord og herigennem få et moderne udtryk i din borddækning. Er du mere til fyrfadsstager, er disse også inkluderet i vores sortiment til festudlejning. Her kan du vælge mellem forskellige størrelser og designs alt afhængigt af din stil og den øvrige pynt. Disse stager er specielt velegnede til smalle borde og højborde, hvor der er ikke lige så meget plads, men du stadig ønsker et hyggeligt skær. 

Har du allerede indkøbt bloklys, men mangler noget at stille dem på for at skåne dug og bord, er vores spejlplader et oplagt valg. Alt efter størrelsen på dine bloklys kan du placere et eller to på pladen, og ønsker du at gøre borddækningen mere festlig, er små kranse af blomster eller grønne blade et fint valg. Er du til et mere simpelt udtryk, kan du også lægge små flag på pladen eller blot lade spejlet være dekoration i sig selv.

Find lysestagerne til din fest

Hos alttilfesten.dk og eske.dk har vi lysestager i forskellige størrelser og materialer, så du kan skabe den hyggelige atmosfære, enhver fest fortjener. Vælg de lysestager og fyrfadsstager, der matcher stilen til din fest og fuldender borddækningen.

Vi har alt til festen.