Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Udlejning af bestik

Skal du holde fest og har ikke almindeligt bestik og serveringsbestik nok, eller ønsker du et gennemført look, så har vi en løsning på din udfordring. Hos alttilfesten.dk og eske.dk har vi både bestik i rustfrit stål og to slags sølvbestik samt serveringsbestik som kartoffelskeer, sauceskeer og saltskeer, så du kan servere lige de retter, du ønsker uden at gå ned på udstyr.

Bestik til borddækning og servering

Uanset om du leder efter gafler og knive til familiejulefrokosten eller mangler fuld opdækning til sommerbrylluppet, kan du her på siden finde et stort udvalg af bestik i forskellige designs. Mangler du en fuld bordopdækning, er vores sølvbestik en oplagt mulighed. Her findes et fint udvalg af knive, gafler og skeer uanset, hvilke funktioner du har brug for, da det med sit enkle, blanke look passer til enhver begivenhed. Er du mere til service, der har fine detaljer, tilbyder vi også udlejning heraf, hvor du ligeledes finder et godt udvalg af de vigtigste typer af bestik.

Udover bestik som knive, gafler og skeer har vi som en del af vores serviceudlejning også bestik til servering. Er du på jagt efter store skeer eller gafler til salat, sauce og kød, eller har du lejet et kagefad og mangler kagespade og lagkageknive, har du blandt vores store udvalg af fest udlejning muligheden for at finde alt det, der gør serveringen og oplevelsen af maden fuldendt.

En vigtig del af borddækningen

Bestik er udover funktion og et godt greb i hånden også medvirkende til at give det samlede udseende af bordets opdækning. Derfor har du med vores bestik i rustfrit stål et enkelt design, der passer til enhver begivenhed, uanset om du skal holde barnedåb, fødselsdag eller guldbryllup. Ønsker du at skabe en rød tråd mellem borddækning og serveringsbestik, kan du gøre dette med vores sølvbestik, hvori der også findes et bredt udvalg af bestik til servering.

For at din og dine gæsters spiseoplevelse skal være så god som overhovedet muligt, er det vigtigt at bruge den rette type bestik som for eksempel den rette kniv til fisk og kød, så hos alttilfesten.dk og eske.dk står vi til rådighed og hjælper dig gerne med vejledning. 

Vi har alt til festen.