Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Udlejning af glasvarer

Glasvarer på bordet og i serveringen skaber et fint og enkelt udtryk uanset tema og type af din fest. Her kan du finde glasvarer som isasietter og karafler, så desserter og drikkevarer præsenteres på indbydende og enkel vis.

Kander, karafler og dispensere

Hos alttilfesten.dk og eske.dk finder du alt inden for serviceudlejning som glasvarer, så det bliver nemt for dig og dine gæster at skænke eksempelvis vand og vin. Glaskander kan bruges til det meste lige fra isvand og lemonade til drinks og juice, så mangler du servering af drikkevarer til din fest, er disse alsidige kander en oplagt mulighed. Ønsker du at ilte vinen til dit arrangement, er vores vinkarafler ideelle og gør det nemmere for dine gæster at skænke vinen.

Inkluderer din fest eller arrangement en buffet eller en bar, er dispensere velegnede til alt fra vand og saft til juice, så det er nemt for dine gæster at sørge for sig selv. Og så er dispenserne med deres rustikke udtryk desuden meget populære til eksempelvis havefester, hvori du kan færdigblande en type drinks pr. dispenser, så du sikrer dig, at dine gæster får den samme gode smag, hver gang de fylder glasset på ny.

Server dine retter i fine glas

Er du vild med den klassiske rejecocktail, og skal dette indgå som hovedretten, har vi de helt rigtige glas hertil. Springer vi til desserten, er dette for de fleste et af højdepunkterne til fester og arrangementer, og her er isasietter særdeles velegnede til servering af desserter som is, risalamande og mousse. Har du buffet kan du også blandt vores udvalg inden for serviceudlejning finde portionsglas, som er oplagt til tag-selv- softice eller is, frugt og brownie, så dine gæster selv kan styre mængder og de elementer af desserten, de ønsker at spise.

Derudover tilbyder vi også serviceudlejning af de velkendte, aflange glasskåle til bananasplit, hvis du har denne klassiske dessert i tankerne som del af menuen til din fest. Uanset størrelsen og type af din fest kan du her leje ovennævnte glasvarer og gøre det nemt at anrette og servere samtidig med, det ser indbydende ud.   

Vi har alt til festen.