Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Serveringsartikler

Hos alttilfesten.dk og eske.dk har vi alt i udlejning til din fest og med serveringsartikler som brødkurve, bakker og spækbræt bliver servering og madlavning lettere. Indgår også champagne eller drinks i din menu, har vi både champagnekølere, champagnebowler og isspande til at forkæle dine gæster.

De små detaljer

Det er de små detaljer, der gør festen gennemført og med serveringsartikler som champagnekølere, isspande og menukortholdere, viser du dine gæster, du har tænkt over selv den mindste detalje. Vi har et bredt udvalg af kølere til eksempelvis champagne og snaps samt champagnebowler, proptrækkere og isspande, så du sikrer dig, at drikkevarerne til dit arrangement er kølige og præsenteres pænt. For hvad end du serverer champagne, rosé, rødvin eller hvidvin, er det vigtigt, at de har den rigtige temperatur for at få det fulde udbytte af smag og aroma. Derudover udlejer vi også menukortholdere i forskellige størrelser, så du yder dine gæster en ekstra service, og de hele tiden har mulighed for at se på menukortet.

Salt- og pebersæt er også små, men vigtige elementer, der hører til på bordet, da de giver dine gæster mulighed for at krydre maden efter eget behov. I vores udvalg finder du både salt- og pebersæt i glas og porcelæn alt efter din smag.

Artikler til servering

Med alt i udlejning inden for bakker, kurve og bræt gør du din servering lettere og mere indbydende. Hos alttilfesten.dk og eske.dk har vi et stort udvalg af serveringsartikler, og her kan du finde præcis det, du mangler, uanset om du skal holde familiefest eller firmajulefrokost. Vores brødkurve fås i forskellige størrelser og designs, og mangler du også skærebræt, kan du vælge mellem brødskærerkasser, forskærerbræt og spækbræt, som både kan bruges i madlavning og servering.

Har du eksempelvis serveringspersonale og er på jagt efter tekstiler i form af viskestykker og tjenerforklæder eller tjenerbakker og serveringsbakker til servering og afrydning, er disse produkter også en del af vores serviceudlejning, da de både er funktionelle og giver et professionelt look.

Er du på udkig efter serveringsartikler til din næste fest så gå på opdagelse i vores store udvalg og find de produkter, der passer til dit arrangement eller kom forbi vores udstilling og bliv inspireret.

Vi har alt til festen.