Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Alt i udlejning af stole

Til de fleste større arrangementer sidder man meget ned både under spisning og underholdning, hvorfor det er vigtigt at vælge stole, der er behagelige for dine gæster, men alt afhængigt af din fest er det ikke kun funktionaliteten, der betyder noget, for også udseendet er en vigtig faktor. Og selvom det kan virke som en lille detalje, er stolene medvirkende til at give det overordnede design og fuldende looket. Så alt efter om du holder havefest eller guldbryllup, kan du her finde et stort udvalg af stole, der passer til præcis dit arrangement.

Udlejning af specialstole

Hos alttilfesten.dk udlejer vi en række specialstole, for stolen er ikke kun et praktisk, funktionelt element, men også udseendet har noget at sige. Dette gælder for eksempel vores guldstol, som er specielt velegnet til bryllupper og større fester, hvor det royale look skinner igennem med det guldfarvede stel og røde sæde, men det er kun fantasien, der sætter grænser for til hvilke lejligheder, du kan anvende denne type stol. Vi har alt i udlejning – også barstole, så du kan skabe et hyggeligt barområde eller sætte stole til højbordene, så dine gæster har mulighed for at sidde ned. Sidst, men ikke mindst tilbyder vi udlejning af barnestole, hvis dine gæster har behov for dette.

Stole til både inde og ude

Til sommerens fester på græsplænen behøver du hverken at låne stole af familie og venner eller tage dine fine spisebordsstole med ud, da vores sortiment også inkluderer caféstole i plast. Her kan du vælge imellem hvid, bordeaux eller grøn og tilføre lidt farve alt afhængigt af den øvrige opdækning. For ekstra komfort udlejer vi også hynder hertil. Til dit indendørsarrangement tilbyder vi en enkel, sort stol med metalben, som går til enhver indendørs begivenhed. Denne model kan let stables efter brug og findes både med og uden polster. Får du mange gæster, er en anden mulighed også vores bænke med plads til fire personer, da disse let kan stilles op og sparer dig en masse plads. Skal du holde fest og mangler alt i udlejning, kan du let bestille her eller kontakte os for spørgsmål på 70226310 eller info@alttilfesten.dk

Vi har alt til festen.