Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Udlejning af dækketallerkner

Skal du holde en stor fest, og ønsker du at gøre lidt ekstra ud af borddækningen, så er dækketallerkner velegnede til at give både farve og tekstur. Dækketallerkner er et fint element, som spiller sammen med resten af din oppyntning og med sin enkle fremtoning fremhæver din borddækning. Derudover er dækketallerkner med til at skåne både dug og bord, hvis dine gæster spilder, eftersom de ikke flyttes under middagen, men først når man er gennem hele menuen.

Giv borddækningen et ekstra pift

Brugen af dækketallerkner gør din borddækning ekstra festlig, og hos alttilfesten.dk og eske.dk har vi både dækketallerkner i sølvlook, slebet, rustfrit stål samt plast med guldtryk, så du kan vælge den type, der matcher din stil og resten af dit service. Specielt til bryllupper er dækketallerkenen et element, der giver en ekstra følelse af luksus og en smuk og stilren tilføjelse til din borddækning. For det bedste resultat kan du med fordel vælge en dækketallerken, der er et nummer større end den største tallerken i din borddækning, så man kan ane den smukke dækketallerken, men den ikke tager opmærksomheden fra resten af opdækningen.

Kun fantasien sætter grænser for, til hvilke begivenheder og arrangementer du kan gøre brug af dækketallerkener, men de er specielt velegnede til større fester som guld- og sølvbryllupper, runde fødselsdage og konfirmationer, da man her ofte får flere retter serveret og borddækningen består af adskillige elementer, der giver et ekstra touch til din borddækning.

Dækketallerkner til ethvert stel

Uanset om du har valgt et grønt stel i glas eller et klassisk hvidt stel i porcelæn til din fest, kan du med vores dækketallerkner altid kombinere dem med dit service og opnå et moderne look, for dækketallerkener behøver ikke fylde meget, men kan med en smule af kanten fremhæve dit stel og resten af borddækningen. Dermed er dækketallerkner med til at skabe en smuk og gennemført opdækning, der både kan være moderne, elegant og klassisk alt afhængigt af, hvilke farver og materialer, som indgår. Med vores udvalg af dækketallerkner finder du alt til festen og sikrer både funktion og design i et produkt så gå på opdagelse og find den type, der matcher dit tema og festens stil.

Vi har alt til festen.