Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Udlejning af diverse

Mangler din fest de sidste sjove detaljer eller praktiske elementer, kan du her hos alttilfesten.dk og eske.dk finde produkter som røde løbere, garderobeudstyr og flag. Se nærmere på vores store udvalg og sikr dig at dit arrangement bliver husket for fine detaljer og smarte løsninger. 

En elegant begyndelse

Skal du holde en stor fest og ønsker at byde dine gæster velkommen med stil, er en rød løber det ideelle valg. Brug det festlige indslag til bryllupper, fødselsdage og gallafester eller marker, hvilken retning du ønsker, dine gæster skal følge til eksempelvis messer eller konferencer. Vi udlejer og sælger røde løbere af forskellige længder og gør det let for dig at tilføje et ekstra element af luksus, så dine gæster får det bedste indtryk. I forlængelse heraf tilbyder vi også udlejning af VIP-afspærring, så du til større fester kan holde styr på dine gæster. Afspærringen er både et funktionelt og elegant element i din fest, som hurtigt og let kan sættes op, hvis du har særligt indbudte gæster eller blot ønsker at gøre noget ekstra ud af din fest.

 

Og fordi ingen fejring er fuldendt uden flag, kan du leje både flagstænger, flag og gulvflag og hermed sikre en festlig oppyntning, hvad end din fest foregår udendørs eller indendørs. Byd dine gæster velkommen med et hejst Dannebrog eller pynt op med vores mange gulvflag, som med garanti bidrager til den festlige stemning.

Praktiske tilvalg til din fest

Foregår din fest i et telt, eller mangler du garderobeplads, har du her mulighed for at leje både bøjler og garderobestativer, så dine gæsters overtøj hænger ordentligt. Dette er en enkel og fin løsning og med plads til ca. femogtyve jakker, kan du leje et enkelt stativ til familiefesten eller oprette et helt garderobeområde til brylluppet. På denne måde kan dine gæster nemt finde deres overtøj, og de undgår at skulle hænge det over stolen.

Sidst, men ikke mindst kan du med vores udendørs fakler skabe den helt rette stemning, uanset om du holder sommerfest og ønsker at oplyse terrassen i et smukt skær eller skabe atmosfære langs den røde løber og indgangen til dit arrangement. 

Vi har alt til festen.