Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Udlejning af vinglas og glas

Til de fleste fester er velkomstdrinks, vin, champagne og øl et klassisk valg, og derfor har du her mulighed for at leje de glas, der passer til drikkevarerne til dit arrangement. Vores store udvalg inden for serviceudlejning dækker alt fra hvidvins- og vandglas til ølkrus og martiniglas. Så tag et kig på vores sortiment og find glassene til din næste fest, hvad end du er på jagt efter vandglas og vinglas eller har specialdrinks og shots på menuen. 

De perfekte vinglas til din fest

Hos alttilfesten.dk og eske.dk har vi flere forskellige serier af glas, så du til din fest kan leje de helt rigtige glas. Fælles for dem alle er, at de hver især indeholder hvidvins-, rødvins- og dessertvinsglas, så du har mulighed for at vælge den type, du synes bedst om. De er alle lavet i klart glas, men findes i forskellige designs fra det solide til det stilrene glas, så du kan matche dem, der passer bedst med det øvrige service.

Vinglasset er afgørende for din oplevelse af vinen, og derfor har vi udvalgt vores serier med henblik på, at de kan holde til brug og er pæne efter vask, men stadig giver vinen de bedste betingelser. Lej vinglassene til din næste fest her hos os, inviter venner og familie og lad din yndlingsvin gøre jeres måltid til noget helt særligt.

Glas til enhver drikkevare

Udover vinglas inkluderer vores sortiment af serviceudlejning også vandglas i forskellige designs samt specialglas som cocktailgals, whiskeyglas, glas til Irish Coffee og snapseglas. Ønsker du at servere drinks, cocktails eller shots, og du mangler de rigtige glas hertil, kan du hos alttilfesten.dk og eske.dk leje dem. Med vores store udvalg inden for serviceudlejning kan du let finde de glas, du har brug for, og ønsker du forskellige størrelser, kan du både finde vandglas, ølglas, ølkrus og drinksglas alt afhængigt af, hvilke glas, der passer bedst til din fest.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af vinglas og glas og bliv inspireret til, hvilke drikkevarer, der skal på menuen til din næste fest.  

Vi har alt til festen.