Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Opvaskeservice

Efter en god fest kan oprydningen og ikke mindst de store mængder af opvask virke som et uoverskueligt projekt. Derfor tilbyder vi dig, der i forvejen har benyttet sig af vores serviceudlejning at klare opvasken efter din fest. På denne måde kan du hurtigt og let få overstået oprydningen samt rengøring og skal ikke bruge tid på at fylde og tømme den ene opvask efter den anden, men kan i stedet nyde din fest, det gode selskab og se tilbage på et vellykket arrangement. 

Spar tid og slip for opvasken

Hos alttilfesten.dk og eske.dk har vi alt i udlejning til din fest og tilbyder også opvask af den service, du allerede har lejet hos os, hvis motivationen mangler. Brug i stedet din tid på at se tilbage på festens største øjeblikke og lad os stå for opvasken. Det eneste, du skal gøre, er at pakke den lejede service pænt ned, og så klarer vi resten for dig.

Uanset om du har lejet service til familiefesten eller et helt bryllup, giver vores opvaskeservice dig nemlig ekstra tid mellem hænderne både under og efter dit arrangement til alle de ting, du normalt venter med, fordi rengøring og oprydning skal ordnes. Gør eksekveringen af din fest nem og tillad dig selv at nyde aftenen i fulde drag uden at bekymre dig om den efterfølgende opvask. Hos alttilfesten.dk og eske.dk afhenter vi din lejede service og rengør glas, bestik og tallerkner efter alle kunstens regler, så du slipper for arbejdet, og den næste lejer af vores service kan dække sit bord med skinnende, rent service.

Bestil opvaskeservice til din næste fest

Har du alt i udlejning til din næste fest, er det en oplagt mulighed at tilkøbe vores opvaskeservice, eller du kan lave et samlet køb på både service og opvask, så du blot kan nyde din fest og ikke skal bruge hele søndagen på at stå ved opvaskemaskinen.

Vi har alt i udlejning til din fest, og har du spørgsmål til denne service, står vi til rådighed med vejledning. Kontakt os i dag eller besøg vores udstilling og gør det nemmere for dig selv at holde et brag af en fest.

Vi har alt til festen.