Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Inspirationsside

På denne side kan du finde inspiration til din næste fest, hvad end du mangler tips og gode råd til placeringen af service, er på udkig efter guides til servietfoldning eller kunne bruge en huskeliste for at sikre dig, at dit arrangement forløber perfekt.

Gå på opdagelse og find inspiration til din næste fest

Uanset om du planlægger familiefødselsdag, barnedåb eller firmafest, er forberedelse essentielt for at sikre sig, ingen elementer glemmes og arrangementet eksekveres, som du ønsker. Hos alttilfesten.dk og eske.dk arbejder vi på at gøre planlægning af din fest nemmere for dig. Derfor kan du på denne side finde inspiration i vores galleri, se vores referencer, læse vores tips og gode råd, sammenligne huskelister eller lære servietfoldning, så du kan sætte prikken over i´et til din fest.

Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af borddækningen eller se nærmere på de produkter, vi udlejer, er vores galleri et godt sted at starte. Her finder du billeder af skønne borddækninger, opstillinger af borde samt produktbilleder, så du sikrer dig, at de produkter, du ønsker at leje, passer til din fest i forhold til størrelse og formål. Derudover kan du finde en detaljeret liste med referencer, og så kan vores tips og gode råd være gode at have i baghovedet både før og under festen. Er du i tvivl om bordopstilling eller placeringen af bestikket, guider vi dig til den perfekte opdækning, så du får et smukt bord, der efterlader et godt indtryk hos dine gæster.

Er du i stedet på jagt efter inspiration til, hvilke velkomstdrinks, du kan servere, hvordan du sammensætter menu og drikkevarer, og hvilke temperaturer, vin, champagne og likør skal serveres ved, går du med vores forslag ikke helt galt i byen. Det samme gælder vores huskelister, som indeholder en række forskellige punkter lige fra invitationer, madlavning og anretning til drikkevarer og borddækning, så du undgår forvirring, og din fest lykkes. Brug vores huskeliste som en guideline til planlægning af din fest eller bliv inspireret til nye punkter og elementer, der fuldender dit arrangement.  

Som det sidst punkt under vores inspirationsside finder du en lang række eksempler på fine servietfoldninger til enhver lejlighed samt anvisningen til, hvordan du folder de enkelte designs.

Planlæg dig til et vellykket arrangement

Uanset størrelsen på din fest er planlægning og forberedelse vigtige faktorer for et vellykket arrangement, du kan se tilbage på med glæde. I organiseringen af de fleste fester skal du gøre dig overvejelser om både gæsteliste, lokale, budget, menu og oppyntning, og med vores råd kan du gøre denne proces nem og overskuelig. Dog er det vigtigste i hele processen, at du nyder festen og selskabet, så du med familie og venner skaber minder, du kan se tilbage på og mindes mange år frem.

Skal du holde en fest og mangler ideer eller konkrete råd, kan du her på siden finde inspiration til, hvordan din fest skal planlægges og eksekveres. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, og ellers står vi klar med gode råd og vejledning.

Vi har alt til festen.