Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Udlejning af sølvvarer

Er du på udkig efter sølvvarer til den store temafest, eller skal du holde bryllup og ønsker opdækning i denne stil, udlejer vi sølvvarer som bestik, bakker og lysestager, så du kan fuldende borddækning og oppyntning til din fest. Sølv er et klassisk materiale at bruge i borddækningen og med vores udvalg af sølvvarer til festudlejning, er du sikret et smukt bord til din fest uanset type og størrelse. 

Fuldend din borddækning med sølvbestik

Med vores to typer af sølvbestik til festudlejning har du mulighed for at finde præcis det service, du skal bruge. Blandt vores sølvbestik findes forskellige gafler, skeer og knive, så du kan vælge det, der matcher din menu. Er du også på udkig efter sølvbestik til servering, tilbyder vi ligeledes service hertil, så du på denne måde skaber du en rød tråd mellem borddækning og servering. Udover sin funktion er også designet på bestikket vigtigt, da det er medvirkende til en gennemført borddækning. Derfor kan du leje et smukt, enkelt sølvbestik, der passer til den moderne og minimalistiske opdækning, eller du kan vælge den klassiske udgave med smukke detaljer for en stilren borddækning.  

Sølvlysestager til ethvert bord

Blandt vores brede vifte af sølvlysestager kan du vælge imellem designs som et-, to-, tre- og femarmede lysestager, der alle udstråler kvalitet og eksklusivitet i din borddækning. De klassiske stager er velegnede til finere arrangementer, men kun fantasien sætter grænser for, hvilke lysestager, du kan bruge til din fest. Er du til en enklere lysestage, er vores et- og toarmede sølvstager oplagte til din fest. Brug de enarmede stager enkeltvis eller mix dem i små grupper for et moderne look og personligt touch på borddækningen.

Hvad end du bare mangler et par fine lysestager eller hele vores udvalg af sølvvarer til borddækning og servering, tilbyder vi festudlejning af sølvvarer til din fest. Tag et kig på vores udvalg og bestil allerede i dag, de produkter, du mangler til din fest eller besøg vores udstilling og bliv inspireret til, hvordan du dækker det perfekte bord.

Vi har alt til festen.