Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Udlejning af porcelæn

Er antallet af gæster til din fest højere end dit antal af tallerkner, krus og underkopper, eller mangler du skåle og fade til at anrette maden på, kan du her leje det porcelæn, du leder efter uanset størrelsen af dit arrangement. Med vores brede udvalg af service som tallerkner, kaffekrus og servering som fade og skåle kan du gå på jagt efter det, du mangler til din begivenhed og blive inspireret af porcelæn til borddækning og servering. 

Porcelæn til borddækning

Med speciale i serviceudlejning inkluderer vores sortiment et stort udvalg af tallerkner og med både runde, firkantede og ovale designs, har vi porcelænsservice til enhver fest og stil. Vores runde, hvide tallerkner passer til de fleste arrangementer, da der i serien findes tallerkner i forskellige størrelser og formål samt tilhørende te- og kaffekopper med undertallerken. De ovale og firkantede tallerkner giver et smart udtryk i din borddækning, så kun fantasien sætter grænser for, hvilken type tallerkner, du kan bruge til din fest. Er du mere til et klassisk, men stadig moderne look, er vores Royal Copenhagen Mega Mussel i både frokost- og middagstallerken måske noget for dig.

Porcelæn til servering

Hvad end maden til din fest serveres ved bordet eller er del af en buffet, er præsentationen heraf en vigtig faktor. Derfor kan du hos alttilfesten.dk og eske.dk finde det porcelæn, du mangler, for uanset om du holder bryllup eller havefest, sikrer vores enkle skåle og fade en smuk servering og præsentation af maden. Udvalget af porcelæn dækker også kagefade, suppeterriner, ramekiner, smør- og kartoffelskåle, så du ikke behøver mangle noget i serveringen af maden til din fest. Har du styr på alt porcelæn til serveringen, men mangler prikken over i´et i din borddækning, udlejer vi også forskellige, fine lysestager og vaser, så du kan pynte op og herigennem skabe en festlig stemning.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af serviceudlejning og find det porcelæn du mangler til din fest eller besøg vores udstilling og bliv inspireret til din næste festlige borddækning.

Vi har alt til festen.