Randers – Århus (Lystrup) – Odder

Telefontider: Man-Tors 8-16 og Fredag 8-15​
Randers - Århus (Lystrup) - Odder
Previous slide
Next slide

Salg af papirduge og lys

Med vores store udvalg af papirduge og lys kan du let dække et festligt bord, men undgår at bruge lang tid på vask og oprydning, da papirduge, servietter og lysstumper hurtigt kan smides ud og ikke behøver yderligere rengøring. Hos alttilfesten.dk og eske.dk har vi blandt vores artikler til festudlejning et bredt udvalg som papirduge og lys i forskellige farver og størrelser, så du kan finde de duge og lys, der passer til din fest.

Dekorer dine borde med papirdug

Skal du holde rejsegilde eller havefest, er papirdug en oplagt mulighed for at tilføje farve, men efterfølgende let at rydde op. Med alle regnbuens farver at vælge imellem har vi papirduge til enhver begivenhed, og mangler du ligeledes papirservietter, er dette også en mulighed i vores festudlejning. Mix og match farverne på duge og servietter for et festlig udtryk eller vælg de farver, som passer ind i dit tema. Udover at være et festligt element og give bordet liv, er papirdug også praktisk at have med at gøre, da det kan anvendes som tegneunderlag til festens yngste gæster, og så slipper du for at bruge tid på at vaske og tørre duge og servietter.

Skab stemning med stearinlys

Intet skaber stemning som levende lys og uanset, hvilken type arrangement du skal holde, er de altid et sikkert hit. Vælg de farver, der matcher resten af din oppyntning og placer lysene på små skåle eller direkte på bordet i små grupper for et fint udtryk. Ønsker du at gøre mere ud af bordopdækningen, kan du også med fordel bruge lysene i dekorationer eller små blomsterkranse for et sommerligt touch. Foregår din fest udendørs, er det også muligt at anvende lysene i lanterner og hermed byde dine gæster velkommen i et smukt lys, som bidrager til den hyggelige stemning.

Papirdug, servietter og lys er oplagte elementer i enhver borddækning, og i vores brede udvalg har du god mulighed for at finde de farver, du ønsker. Gå på opdagelse i vores produkter til festudlejning eller kontakt os for forespørgsler da der ofte tilføjes nye farver på vores DUNI-produkter.

Vi har alt til festen.